¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

ÍndiceÍndice  BuscarBuscar  Últimas imágenesÚltimas imágenes  RegistrarseRegistrarse  ConectarseConectarse  

Cerere admin je

+4
aDN o!!!!!!
SmoKe
SeBykZ.
je
8 participantes
AutorMensaje
je
Membru, skill +0
Membru, skill +0

Number of posts : 1
Registration date : 02/03/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Dom Mar 02, 2008 1:16 pm

Am 25 de ani, joc cs de 1 an si nu am jucat niciodata cu coduri, nici nu stiu cum sunt si de multe ori am fost scos afara pentru ca eram pe primul loc Very Happy Nu stiu daca asa se procedeaza dar consider ca nu e corect, e un joc gratuit am si steam ,respect toate regulile si ma astept sa nu mi se inchida usa in nas fara motiv.V-as ruga sa imi spune-ti ce pot face sa joc fara teama ca voi fi scos din nou afara fara motiv.Daca adminul este solutia, v-as ruga sa imi dati.Va multumesc anticipat.
SeBykZ.
Membru, skill +4
Membru, skill +4
SeBykZ.

Masculino
Number of posts : 127
Localizare : Congo
Joburi/Distractii : basketball~
Stare de spirit : energica
Registration date : 20/02/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Dom Mar 02, 2008 5:46 pm

Eu sunt PRO sa aiba admin Wink
Joaka destul de des pe server ... nu l`am vazut sa injure si are ceva skill in el !
Pino decizia iti apartine :arrow:
http://www.cocalari.com
SmoKe
Membru, skill +1
Membru, skill +1
SmoKe

Masculino
Number of posts : 42
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : Student...economist...administrator firma amenajari interioare
Stare de spirit : High:)))
Registration date : 01/02/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Lun Mar 03, 2008 11:17 pm

il stiu...intradevar joaca pe server...e departe de admin...mai are de muncit...sa mai treaca ceva timp...

Última edición por SmoKe el Lun Mar 03, 2008 11:36 pm, editado 1 vez
aDN o!!!!!!
Membru, skill +3
Membru, skill +3
aDN o!!!!!!

Masculino
Number of posts : 92
Localizare : East Side`
Registration date : 03/02/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Lun Mar 03, 2008 11:31 pm

Cu ce nick joci ?
Si.. cn tea dat afara ca erai pe primu lok ? Cerere admin je 296956...
creca nu eram eu pe sv sigur ca nu mai erai pe primu Wink
http://silentech.forumz.ro
DaNgeR
Membru, skill +5
Membru, skill +5
DaNgeR

Masculino
Number of posts : 177
Localizare : SiBiU

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Mar Mar 04, 2008 5:38 pm

chiar asq cu ce nik joci ?? si ba ADN cum nu mai era pe primu loc pote erau uni mai buni ca tine...desi trebe sa recunosc esti bun gg
http://thelegends.forumz.ro
w1cKz
Administrator
Administrator
w1cKz

Masculino
Number of posts : 450
Localizare : Heaven
Joburi/Distractii : Sa moara fani mei ~
Stare de spirit : EMO
Registration date : 18/01/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Mar Mar 04, 2008 6:14 pm

aDN a intrebat cu ce nic jaoca k nu prea jaoca el pe server si de aia nul stie si triplux ce sa faca si el so luat dupa aDN sa se bage si el in seama 8) joaca cu nick je :!:
https://darkzones.forumgratuit.ro
DaNgeR
Membru, skill +5
Membru, skill +5
DaNgeR

Masculino

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Mar Mar 04, 2008 6:58 pm

ba io am intrebat 1. nu ii stiu niki si 2. cred ca lam vazut pe servar si ca sa fiu sigur...
si auzi ca sa ma bag in seama lol.....
h!tman
Membru, skill +6
Membru, skill +6
h!tman

Masculino
Number of posts : 184
Localizare : It's a darkzone
Joburi/Distractii : vat is dis?
Stare de spirit : high
Registration date : 29/02/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Mar Mar 04, 2008 9:21 pm

lol ce va place sa va "muscati" Very Happy
Eu zic sa aveti grija ... sa nu ajungeti sa jucati pe server adminii vs. jucatori straini ...
Nu oricine zice ca joaca mult si da kick la codati merita admin ... trebuie ca respectivul sa aiba si ceva experienta ca admin, sa stie sa il foloseasca. Si ideea e ca sa fie cel putin un admin pe server ... mai tot timpul Smile daca am chef sa joc cs la 1 noaptea sa nu fiu eu si codatii.
Anyway ... ce am zis eu stiu ca e greu de realizat, e doar o parere Wink
DaNgeR
Membru, skill +5
Membru, skill +5
DaNgeR

Masculino

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Mar Mar 04, 2008 10:08 pm

ba hitman nu cred ca in cursu sasptamani si duminica ii posibil ca la 1-2-3 noaptea sa mai fie careva pe servar si inplus si admini..... ca na lumea merge la scoal-liceu-facultate... da imi place ideea
:face: :face:
StepsneizeR
Moderator
Moderator
StepsneizeR

Masculino
Number of posts : 89
Localizare : Sibiu
Joburi/Distractii : Progamator
Stare de spirit : Stau pe Luna si ma uit la VoI!!!
Registration date : 30/01/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Mar Mar 04, 2008 10:55 pm

In fine sunt destui admini momentan sa vedem daca mai scoatem pe cativa care nu prea joaca sau care nu fac nimik chit ca au admin! "Mess" ii zic sa faca si el curat el zice : " Dar ce tu nu ai admin" Si din cate am vazut cred ca tot io fac curat la lagari.... si smokanu si w1ckz cand mai intra.... :affraid:
http://www.playcs.org
h!tman
Membru, skill +6
Membru, skill +6
h!tman

Masculino

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Miér Mar 05, 2008 4:31 am

da intradevar in timpu saptamanii nu mai e noaptea lume pe server ... scoala asta bat-o norocu (da las' ca plangeti voi dupa ce gatati) Very Happy
si despre curatenia la admini ... :lol: imi place ziua cand il vad pe X zicand: ba Y schimba harta, sau da kick la ala ... cat ca el are admin ... da i lene sa il bage, sau sa scrie in consola nush Razz
anyway .. eu nu am nimica cu nimeni, din partea mea sa fiu eu cu polonezii si numa admini pe server nu conteaza Smile)
si inca o chestie ... chiar asa greu e sa dai un ban/kick la un codat mai ales daca nu e RO ... era azi unu pe server ... am zis de vreo 2 ori sa ii dea careva ban ... nimeni nimic Smile in fine ... Razz
StepsneizeR
Moderator
Moderator
StepsneizeR

Masculino
Number of posts : 89
Localizare : Sibiu
Joburi/Distractii : Progamator
Stare de spirit : Stau pe Luna si ma uit la VoI!!!
Registration date : 30/01/2008

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Miér Mar 05, 2008 2:35 pm

Dar te-ai uitat daca era vreun admin pe server? Poti sa ne spui cine nu isi face treaba?
http://www.playcs.org
h!tman
Membru, skill +6
Membru, skill +6
h!tman

Masculino

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1Miér Mar 05, 2008 6:35 pm

cand am zis ca era unu pe server ... m-am referit ca era un codat Very Happy
si da erau admini ... a fost inainte de treaba cu mix-u ce am vrut sa jucam aseara, u nu sti ca nu ai fost Razz
Contenido patrocinado

Cerere admin je Empty
MensajeTema: Re: Cerere admin je   Cerere admin je I_icon_minipost-1

Cerere admin je
Página 1 de 1.