| SS pentru PoC X( | |
|
|
Autor | Mensaje |
---|
SeBykZ. Membru, skill +4
Number of posts : 127 Age : 30 Localizare : Congo Joburi/Distractii : basketball~ Stare de spirit : energica Registration date : 20/02/2008
| Tema: SS pentru PoC X( Vie Ene 30, 2009 1:31 pm | |
| Data:30/1/2009 Ora 12:50 Ip: - Adminul: PoC Motivul: aim / wall cred... Steam: ON ! Ma jucam pe server linistit de vreo 20 de minute pana ii dau HS la PoC si incepe sa imi faca ss ca l-am omorat. Bun, I-am zis cine sunt si sa imi dea add. Imi reinstalam Y!M, si nici 3 minute nu au trecut si ma trezesc cu un ban (870 minute), chiar dak in ss scrie sa astepti 5-6 minute. P.S Daca jucam cu cod nu eram asa de prost sa iti spun cine sunt. SS1: SS2: SS3: P.S2 In ss-ul de la ban toata imaginea e neagra ! Atat am avut se spus ! SAL ! | |
|
| |
PoC Membru, skill +3
Number of posts : 98 Age : 32 Localizare : NARNIA Stare de spirit : excelenta : ) Registration date : 22/01/2009
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Vie Ene 30, 2009 2:06 pm | |
| clar dupa 2 ore vi cu ss pe forum ? : ) amice nam nimic personal cu tine dar toti stim ca nu joci de pe steam ca cica ti lau furat , ss-urile trebuia sa le dai cand ti-am facut poze am stat dupa tine 4 runde , eu zic ca a fost de ajuns , nvm daca ceilanti decid sa iti dea unban problema lor dar ptr mine esti un codat btw nu mi-ai zis cine esti... si chiar daca imi ziceai care era misteru ? puteai sa fi si mitza si pini si cerebel daca ti-am facut ss vi le dai nvm sal si mai dale off din cand in cand. | |
|
| |
w1cKz Administrator
Number of posts : 450 Age : 32 Localizare : Heaven Joburi/Distractii : Sa moara fani mei ~ Stare de spirit : EMO Registration date : 18/01/2008
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Vie Ene 30, 2009 2:22 pm | |
| Are ma steam ca iam dat eu nu mai vorbi prosti scrie status in consola si vezi STEAM_ID_LAN si la poza daca are wall nare cum sa le modifice ca se vede sa fim seriosi daca il suspectai de aim asta da aimu nu se vede pe ss. | |
|
| |
PoC Membru, skill +3
Number of posts : 98 Age : 32 Localizare : NARNIA Stare de spirit : excelenta : ) Registration date : 22/01/2009
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Vie Ene 30, 2009 2:48 pm | |
| Pinooo a venit dupa vreo 2 ore si a pus ss-urile pe forum si a mai bagat si scuza ca cica isi instaleaza mesu... cum draq de tocmai acum cand ti-am facut pe poze tu iti instalai mesu nvm dacati unban faceti ce vreti. | |
|
| |
SeBykZ. Membru, skill +4
Number of posts : 127 Age : 30 Localizare : Congo Joburi/Distractii : basketball~ Stare de spirit : energica Registration date : 20/02/2008
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Vie Ene 30, 2009 4:04 pm | |
| Cat poti sa suferi In primu` rand poti intra la mine in pc sa vezi cum face messu }{ aa.. si nu ti se pare ca ai exagerat cu 2 ore? poate 20 minute prietene pt ca mi s-o blocat pc, pt ca ii varza In al 2-lea rand habar n-am sa modific o poza ~ cizas craist ... si nu mai lua cu "amice" (dai dovada de suferind) P.S Dupa cum spuneam in primu post "Daca jucam cu cod nu eram asa de prost sa iti spun cine sunt." P.S2 Uitate in consola sa vezi ca ti-am spus cine sunt ! Numa` bine ! | |
|
| |
PoC Membru, skill +3
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Vie Ene 30, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
c3r3b3l Membru, skill +10
Number of posts : 308 Age : 36 Localizare : Sibiu Joburi/Distractii : cs,baschet Stare de spirit : ghici? Registration date : 07/03/2008
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Sáb Ene 31, 2009 12:28 am | |
| 1.PoC, inainte de poza dai pls "status" in consola, daca e steam mai lasa-l putin, daca totusi esti sigur ca are cod...ss-urile sunt binevenite si pe steam...are cod direct ban fara discutii!!! 2.Seby pls de aqm incolo cand ti se fac poze si adminu iti da id de mess sa le dai, daca ai prob cu mess-u exista mail si le pui pe mail si se trimit la fel de rpd. 3.Pt toti admini, daca un player vi se pare codat,oricare ar fi chiar si admin, admin_immunity 1 si ss si cu toate ca e admin se dau pozele, dar inainte de asta va uitati NEAPARAT daca e pe steam, cazul lu Seby, era pe steam nu era neapart sa faci poze , nu e pe steam faci poze la prima banuiala, la fel se poate intampla si cu mine.(ex:Kyko mi-a faqt poze fara sa stea la discutii si nu am zis niik si le-am trimis).Daca chiar vrei sa dai pozele si vrei sa fi corect ai cum si fara messeger. De data asta se trece cu vederea pt ca amandoi atzi gresit intr-un aumit fel dar de aqm stiti ce avetzi de faqt...ms...hF | |
|
| |
Kileru Membru, skill +2
Number of posts : 67 Age : 34 Registration date : 20/02/2008
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Dom Feb 01, 2009 3:30 am | |
| ba da nu va mai luati atat de saracu panchist ! fivar mila de el :-t hopa dk si`a piert steam e codat dk joaca de pe non`steam intra la ceva banuieli e normal dar eu unu nu l`as vedea cu cod pe panchistu asta | |
|
| |
SeBykZ. Membru, skill +4
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Dom Feb 01, 2009 12:25 pm | |
| close this topic...parerea mea. | |
|
| |
Options Moderator
Number of posts : 233 Age : 35 Localizare : Madrid Joburi/Distractii : cs & TheCrims Stare de spirit : tot timpul in forma Registration date : 29/03/2008
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Dom Feb 01, 2009 6:05 pm | |
| | |
|
| |
c3r3b3l Membru, skill +10
Number of posts : 308 Age : 36 Localizare : Sibiu Joburi/Distractii : cs,baschet Stare de spirit : ghici? Registration date : 07/03/2008
| Tema: Re: SS pentru PoC X( Lun Feb 02, 2009 12:52 pm | |
| prietene seby...o sa iti implinesc dorinta...si va rog mai multa grija de aqm...CLOSED | |
|
| |
Contenido patrocinado
| Tema: Re: SS pentru PoC X( | |
| |
|
| |
| SS pentru PoC X( | |
|