¿Quieres reaccionar a este mensaje? Regístrate en el foro con unos pocos clics o inicia sesión para continuar.

ÍndiceÍndice  BuscarBuscar  Últimas imágenesÚltimas imágenes  RegistrarseRegistrarse  ConectarseConectarse  

SS pentru PoC X(

+2
PoC
SeBykZ.
6 participantes
AutorMensaje
SeBykZ.
Membru, skill +4
Membru, skill +4
SeBykZ.

Masculino
Number of posts : 127
Localizare : Congo
Joburi/Distractii : basketball~
Stare de spirit : energica
Registration date : 20/02/2008

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Vie Ene 30, 2009 1:31 pm

Data:30/1/2009 Ora 12:50
Ip: -
Adminul: PoC
Motivul: aim / wall cred...
Steam: ON !
Ma jucam pe server linistit de vreo 20 de minute pana ii dau HS la PoC si incepe sa imi faca ss ca l-am omorat.
Bun,
I-am zis cine sunt si sa imi dea add.
Imi reinstalam Y!M, si nici 3 minute nu au trecut si ma trezesc cu un ban (870 minute), chiar dak in ss scrie sa astepti 5-6 minute.
P.S Daca jucam cu cod nu eram asa de prost sa iti spun cine sunt.
SS1: SS pentru PoC X( Dedust20000jk6
SS pentru PoC X( W800
SS2:SS pentru PoC X( Dedust20001tx5
SS pentru PoC X( W800
SS3:SS pentru PoC X( Dedust20002vw5
SS pentru PoC X( W800
P.S2 In ss-ul de la ban toata imaginea e neagra !
Atat am avut se spus ! SAL !
http://www.cocalari.com
PoC
Membru, skill +3
Membru, skill +3
PoC

Masculino
Number of posts : 98
Localizare : NARNIA
Stare de spirit : excelenta : )
Registration date : 22/01/2009

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Vie Ene 30, 2009 2:06 pm

clar dupa 2 ore vi cu ss pe forum ? : ) amice nam nimic personal cu tine dar toti stim ca nu joci de pe steam ca cica ti lau furat , ss-urile trebuia sa le dai cand ti-am facut poze am stat dupa tine 4 runde , eu zic ca a fost de ajuns , nvm daca ceilanti decid sa iti dea unban problema lor dar ptr mine esti un codat SS pentru PoC X( 649677 btw nu mi-ai zis cine esti... si chiar daca imi ziceai care era misteru ? puteai sa fi si mitza si pini si cerebel daca ti-am facut ss vi le dai nvm sal si mai dale off din cand in cand.
w1cKz
Administrator
Administrator
w1cKz

Masculino
Number of posts : 450
Localizare : Heaven
Joburi/Distractii : Sa moara fani mei ~
Stare de spirit : EMO
Registration date : 18/01/2008

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Vie Ene 30, 2009 2:22 pm

Are ma steam ca iam dat eu nu mai vorbi prosti scrie status in consola si vezi STEAM_ID_LAN si la poza daca are wall nare cum sa le modifice ca se vede sa fim seriosi daca il suspectai de aim asta da aimu nu se vede pe ss.
https://darkzones.forumgratuit.ro
PoC
Membru, skill +3
Membru, skill +3
PoC

Masculino

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Vie Ene 30, 2009 2:48 pm

Pinooo a venit dupa vreo 2 ore si a pus ss-urile pe forum si a mai bagat si scuza ca cica isi instaleaza mesu... cum draq de tocmai acum cand ti-am facut pe poze tu iti instalai mesu Neutral nvm dacati unban faceti ce vreti.
SeBykZ.
Membru, skill +4
Membru, skill +4
SeBykZ.

Masculino

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Vie Ene 30, 2009 4:04 pm

Cat poti sa suferi SS pentru PoC X( 15966
In primu` rand poti intra la mine in pc sa vezi cum face messu }{ SS pentru PoC X( 649677
aa.. si nu ti se pare ca ai exagerat cu 2 ore? poate 20 minute prietene pt ca mi s-o blocat pc, pt ca ii varza SS pentru PoC X( 798968
In al 2-lea rand habar n-am sa modific o poza ~ cizas craist ... si nu mai lua cu "amice" (dai dovada de suferind)
P.S Dupa cum spuneam in primu post "Daca jucam cu cod nu eram asa de prost sa iti spun cine sunt."
P.S2 Uitate in consola sa vezi ca ti-am spus cine sunt !
Numa` bine ! SS pentru PoC X( 877380
PoC
Membru, skill +3
Membru, skill +3
PoC

Masculino

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Vie Ene 30, 2009 6:49 pm

Sufar ? Smile) dc sa sufer ca esti un codat sau ce ? plus ca uitate si tu ai zis ca la 12:50 ti-am facut pozele si tu ai postat la 13:30 = 40 de minute dar oricum pe la 12 a fost cand ti-am facut pozele dar nu conteaza oricum esti pe server , deci vad ca ai luat unban sau ai ip dinamic asa ca SAL si ti-am zis mai dale off. SS pentru PoC X( 939829 SS pentru PoC X( 939829 SS pentru PoC X( 939829 SS pentru PoC X( 939829 SS pentru PoC X( 939829 SS pentru PoC X( 939829
c3r3b3l
Membru, skill +10
Membru, skill +10
c3r3b3l

Masculino
Number of posts : 308
Localizare : Sibiu
Joburi/Distractii : cs,baschet
Stare de spirit : ghici?
Registration date : 07/03/2008

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Sáb Ene 31, 2009 12:28 am

1.PoC, inainte de poza dai pls "status" in consola, daca e steam mai lasa-l putin, daca totusi esti sigur ca are cod...ss-urile sunt binevenite si pe steam...are cod direct ban fara discutii!!!
2.Seby pls de aqm incolo cand ti se fac poze si adminu iti da id de mess sa le dai, daca ai prob cu mess-u exista mail si le pui pe mail si se trimit la fel de rpd.
3.Pt toti admini, daca un player vi se pare codat,oricare ar fi chiar si admin, admin_immunity 1 si ss si cu toate ca e admin se dau pozele, dar inainte de asta va uitati NEAPARAT daca e pe steam, cazul lu Seby, era pe steam nu era neapart sa faci poze , nu e pe steam faci poze la prima banuiala, la fel se poate intampla si cu mine.(ex:Kyko mi-a faqt poze fara sa stea la discutii si nu am zis niik si le-am trimis).Daca chiar vrei sa dai pozele si vrei sa fi corect ai cum si fara messeger.
De data asta se trece cu vederea pt ca amandoi atzi gresit intr-un aumit fel dar de aqm stiti ce avetzi de faqt...ms...hF
http://www.cerebel-alexutza.piczo.com
Kileru
Membru, skill +2
Membru, skill +2
Kileru

Masculino
Number of posts : 67

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Dom Feb 01, 2009 3:30 am

ba da nu va mai luati atat de saracu panchist ! fivar mila de el :-t hopa dk si`a piert steam e codat dk joaca de pe non`steam intra la ceva banuieli e normal dar eu unu nu l`as vedea cu cod pe panchistu asta SS pentru PoC X( 397583
SeBykZ.
Membru, skill +4
Membru, skill +4
SeBykZ.

Masculino

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Dom Feb 01, 2009 12:25 pm

SS pentru PoC X( 807452 close this topic...parerea mea.
Options
Moderator
Moderator
Options

Masculino
Number of posts : 233
Localizare : Madrid
Joburi/Distractii : cs & TheCrims
Stare de spirit : tot timpul in forma
Registration date : 29/03/2008

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Dom Feb 01, 2009 6:05 pm

idem c3r3b3l ...dai status in consola ca sa vezi dk jucatorul respectiv are sau nu steam ...inca ceva ...ADMINII ar trebui sa joaca cu adminu nu cu 150 de mii de nume ...e ca mai schimbati asta e ...dar jucati ku un nume ...bafta !!! asa evittam shi certurile dintre admini !!! in fine SS pentru PoC X( 6616 SS pentru PoC X( 6616 SS pentru PoC X( 6616
c3r3b3l
Membru, skill +10
Membru, skill +10
c3r3b3l

Masculino
Number of posts : 308
Localizare : Sibiu
Joburi/Distractii : cs,baschet
Stare de spirit : ghici?
Registration date : 07/03/2008

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1Lun Feb 02, 2009 12:52 pm

prietene seby...o sa iti implinesc dorinta...si va rog mai multa grija de aqm...CLOSED
http://www.cerebel-alexutza.piczo.com
Contenido patrocinado

SS pentru PoC X( Empty
MensajeTema: Re: SS pentru PoC X(   SS pentru PoC X( I_icon_minipost-1

SS pentru PoC X(
Página 1 de 1.